Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk het antwoord op deze pagina vinden. Staat je vraag er niet tussen, neem dan snel contact op met ons via de chat rechts onderaan.
We hebben een toonzaal die u te allen tijde kunt bezoeken op de Boomsesteenweg 267, 2610 Wilrijk.
Wij zijn 7 op 7 geopend.
Dinsdag tot zaterdag: 10u – 19u
Maandag en zondag: 13u – 19u
Wij leveren over heel België.
We leveren altijd franco gelijkvloers buitendeurs.
Wij zijn rechtstreekse importeurs met een opslagcapaciteit van 5000m². Dit maakt dat wij 80 % van onze artikelen uit voorraad binnen de 2 weken kunnen uitleveren. Indien dit niet het geval is wordt dit vermeld in de omschrijving
Zoals vermeld in onze retourvoorwaarden kan u binnen een bepaalde tijd mits tijdig contact retourneren zonder enig probleem. De producten dienen in goede staat en origineel verpakking te zijn.
Wij houden ons aan de Europese wetgevingen en hebben 2 jaar fabrieksgarantie op al onze artikkelen.
Wij zijn een familiebedrijf die de lat hoog legt. Scherpe prijzen met daarbij een goede service staan bij ons op de eerste plaats.
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings, bedden, matrassen, zetels, hoekzetels, salons en zitbanken.
Eigen import rechtsreeks van fabrikant naar de consument en nauw geselecteerde producten met ons 15 jarig ervaring zijn hiervan de kernwoorden.
Dat kan zeker, maar omdat onze zaak gevestigd is in Antwerpen raden we u aan om eerst een prijs te vragen voor uw eigen regio voor dienst ladderlift.
Een klein aanbod echt leer hebben we, weliswaar meestal op bestelling.
We hebben een zeer breed gamma van zetels, hoeksalons en zitbanken met slaapfunctie en een opbergruimte.
We hebben een zeer breed scala van stoffen en lederlook waarvan ook een groot keuze alcantara, waterafstotende stoffen etc…
Het feit dat we over een fysiek winkel beschikken en de ervaringen van onze klanten kunnen we met trots mededelen dat we één van de meest vertrouwbare webshop winkels zijn van België.
Wij hebben een brede scala van boxsprings, boxsprings met opbergruimte en bedden uit voorraad.
Ons 15 jaar ervaring in de slaapsector zorgt ervoor dat u matrassen kunt verkrijgen bij ons gelijk aan de kwaliteit van topmerken aan zeer scherpe prijzen. Ons professioneel adviesteam staat klaar om voor u de juiste matras te vinden.

Vragen?

Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren.
NL EN FR