Algemene Voorwaarden

Artikel 1:
De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze vrijwel onmiddellijk na betaling via Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash, Maestro, Sofort en bankoverschrijving. Doch enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding. In geval van betaling via overschrijving gebeurt de levering van de bestelde producten na creditering van onze rekening. Ook in dit geval geeft enige vertraging in de uitvoering geen recht op schadevergoeding.

Artikel 2:
Bij elke bestelling wordt het volledige bedrag betaald.

Artikel 3:
Afhaal artikelen kunnen geleverd worden mits vergoeding regionaal transportkosten.

Artikel 4:
De leveringsvoorwaarden worden steeds op de bestelbon vermeld. Wanneer hier niets vermeld staat is er geen levering voorzien en moeten de goederen afgehaald worden door de klant.
Elke levering gebeurd gelijkvloers voordeur begane grond.

Artikel 5:
De verkoper tracht een datum te bepalen wanneer de levering voorzien is, hij is echter niet verantwoordelijk wanneer deze datum niet kan gerespecteerd worden, doordat de leverancier de goederen niet tijdig kan leveren. Deze vertraging geeft de koper niet het recht om de bestelling te annuleren. Indien er een product wordt besteld die voorradig is wordt dit binnen de 14 werkdagen uitgeleverd.

Bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.
Je kan je retour via onze site aanmelden of je stuurt het Europeesmodelformulier voor Herroeping op naar onze klantenservice via e-mail of post.

Artikel 6:
Door het ondertekenen van de bestelbon of betaling ervan verklaart de koper zich akkoord met deze bepalingen.

Artikel 7:
Bij geschillen die onderling niet kunnen opgelost worden is enkel het vredegerecht van Antwerpen bevoegd.

Artikel 8:
Bij geschillen die onderling niet kunnen opgelost worden is enkel het vredegerecht van Antwerpen bevoegd.

Vragen?

Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd contacteren.
NL EN FR